1 görüntülenme
Türkçe kategorisinde (33.1k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(7.6k puan) tarafından cevaplandı

SAĞLIK

                Bütün dünyada her saniye sağlığın  önemi üzerine konuşmalar, paneller,seminerler , tv programları yapılmaktadır. Bu kadar geniş bir ilgiye sahip olan bir konu tabi ki çok önemlidir.

                Ailemizde başlayan sağlıklı yaşam alışkanlığı zamanla çevrenin sağlıklı yaşantısına dönüşür.  Bu değişim daha sonra bütün insanlığı kapsayacak şekle dönüşebilmektedir. Bu konuda en güzel örneklerimizden birisi Dr. Mehmet ÖZ ‘dür. Tüm dünyaya sağlıklı yaşam konusunda yönlendirme yapabilmektedir.

                Kendi sağlıklı yaşam alanını oluşturmak bilinçli olmamızla paraleldir. Sigara içmenin kötü sonuçları olacağını bilmek onu kullanmamızı engeller. Onu kullanmadığımız için çevremizdeki insanlar dumanından zarar görmez. Böylelikle çevremize zararımız dokunmamış olur.

Sigara  gibi madde kullanılmaması, alkol tüketilmemesi ve aşırı yemek yememek gibi konularda da dikkat etmemiz gereken konulardır.

                GDO lu gıdaların neler olduğunu bilmek onlardan uzak durmamız için en önemli gereksinimdir. GDO nun genetik yapımıza etkisini azaltmak aynı zamanda sağlıklı yaşantımıza bir adımdır.

                Kısaca küçük küçük adımlar sağlığımızı koruma konusunda  küçük küçük bariyerler oluşturmaktadır.

Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...