1 görüntülenme
Sosyal Bilgiler kategorisinde (26.6k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(26.6k puan) tarafından cevaplandı
Merhaba,

Başımdan geçen olaylardan birisi arkadaşlarımla oyun oynarken düşmem ve bacağımın yaralanmasıdır.

Okul dönmüş arkadaşlarla bahçede buluşmuştuk. Arkadaşlarımla bir birimizi ebelemece oynamaya karar verdik. İlk önce ben ebe oldum ve arkadaşlarımı peşinden koşmaya başladım.

Biraz uğraşlar sonucunda arkadaşlarımdan birini ebelemiştim. Tabii bu esnada nefen nefese kalmıştım. Kalbim yerinden fırlayacakmış gibi gümbür gümbür atıyordu. Biraz derin nefes alarak kendime gelmeyi başardım.

Oyuna tekrar dahil oldum ve ebeden kaçmaya başladım. Ebelenmemek için elimden geleni yapıyordum. Bu kaçışlarım esnasında birden ayağımın kaydığını ve yerden kesildiğini hissettim. Son hatırladığım ise yere taşların üzerine düşmüştüm.

Yere düşmemle birlikte dizimde acıyı hissetmem bir oldu. Ne olduğunu anlayana kadar arkadaşlarım ayağın kanıyor diye bağrışmaya başladılar. Dizime baktım ve kanı görünce korktum. İçimde büyük bir ağırlık ve korku hissettim. Arkadaşlarım beni yerimden kıpırdatmadı. Annemi çağırdılar.

Annem gelince yaramı inceledi. Dizimde bir kırık veya çıkık olup olmadığını kontrol etti. Bir şey olmadığını görünce korkmam gerektiğini söyledi. Eve gidelim pansuman yapalım dedi.

Evde pansuman yapılırken korkulacak bir şey olmadığını görünce iyice rahatladım. Daha sonra bandajla sarılmış olan dizime rağmen oynamaya çıktım.

Başarılar dilerim
Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...