1 görüntülenme
Türkçe kategorisinde (38.7k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(26.6k puan) tarafından cevaplandı
DOST ÇOĞALTMAK

İnsanlar toplumsal bir varlık olduğu için başkalarının hayatlarında olmasını isterler. Bu nedenle birçok insanla iletişime geçer arkadaşlık ve dostluk kurar.

Dostluk ve arkadaşlık kurduğu birçok insanla iletişimler bazen çok iyi bazen çok kötü sonuçlar ortaya çıkabilmektedir.

İletişimlerimizde dostluğumuzu paylaştığımız insanların sayısı çok olması bizim açımızdan iyidir. Çok insan aynı zamanda iyi iletişim kurduğumuzu gösterir. Güvenebileceğimiz insan sayısını gösterirken aynı zamanda bize güvenen insanları gösterir.

Dostlarımızın fazla olması birçok sorunu atlatmamızda birçok güzel şeyin keyifli geçmesinde bize yardımcı oldukları için hayatımızda çok olmaları daima bizim için iyidir.

İletişimlerimizde sorunların çıktığı insanlar her daim olabilmektedir.Bu tür insanlara genelde düşmanımız gözü ile bakabilme durumuna gelmekteyiz. Bu tür insanlardan daima düşmanlık bekleme durumunda olduğumuz için iç huzursuzluğumuz artmaktadır. Bu tür insanlar bizim iyi iletişimde olduğumuz insanları bize karşı zehirleyebilme durumunda olduğu için bizim açımızdan tehdittir. Bu tür düşmanlarımızın bir tane bile olması bizim için çok olmalıdır.

 Bu nedenden dolayı iyi dostlarımızı çoğaltmalı düşmanlarımızı mümkün olduğu kadar en az seviyede tutmalıyız.

Teşekkür ederim.
Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...