1 görüntülenme
İngilizce kategorisinde (38.7k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(32.2k puan) tarafından cevaplandı

Merhabalar,

Merhabalar, Ben Mustafa KAYA, şu an Galatasaray Lisesi son sınıfında öğrenci olarak devam etmekteyim.  Okulumda sayısal bölümünü tercih ettiğim için derslerim ağırlıklı olarak Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Türkçe olarak belirlenmiştir.

Gelecek planlarım arasında yazılım ile ilgili bir çalışma süreci oluşturmak var. Bu konu ile ilgili olarak Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği gibi alanları kazanmayı planlamaktayım.  Bu planı gerçekleştirebilmek için günlük olarak 350 soru çözme başarısına ulaşmak istiyorum. Şu an günlük soru çözme oranım günlük 250 gibi rakamda bulunmaktadır.

Lise öğrencisi olduğum için ailem ile  birlikte yaşamaya devam etmekteyim.   Benimle birlikte lise sınavlarına hazırlanan bir kardeşim var. Kardeşime soru çözme konusunda destek oluyorum.  Destek olduğum soruları kendim için tekrar yapma olarak değerlendiriyorum.

Gelecekteki  hedeflerime ulaşma konusunda  okulum , öğretmenlerim , arkadaşlarımı ve ailemin desteğinin önemli olduğunun farkındayım.

Yapılacak sınavlarda başarılı olacağıma gerçek anlamda inanmaktayım. Benimle birlikte sınava giren arkadaşlarıma başarılar dilerim.

Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...