1 görüntülenme
Türkçe kategorisinde (38.7k puan) tarafından soruldu

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

(32.2k puan) tarafından cevaplandı

Merhabalar,

GELECEK İÇİN EL ELE

Dünyamız var olduğu günden itibaren kendi doğal yaşamını geliştirmiştir. Bu doğal süreç içinde zamanda insanlar doğayı tanımaya ve ona hakim olmaya çalışmıştır.

Tanı hakim olma bakış açısı ile insanlar zaman içinde doğayı tahrip etmeye başladı. Doğa tahrip oldukça insanların yaşam kaliteleri artıyordu.  Tahrip et güzel yaşa bakış açısı ile kontrolsüz yapılan tahribat doğanın dengesini bozmaya başladı. Sanayileşme ile birlikte bu tahribat zirveye çıktı ve doğa çok fazla oranda tahrip oldu.

Bu tahrip olma süreçlerinde doğa insanları uyarmaya çalıştı. Yer yer seller, fırtınalar, kuraklıklar ile sorun yaşadığını insanlara anlatmaya çalışmıştır. Her anlatışını insanlar doğal felaket olarak adlandırmış doğayı tahrip etmeye devam etmiştir.

İnsanları kaç doğal felaket daha yaşaması gerekiyor ki doğa ile barışması gerektiğini anlamalıdır. Sanırım bu sorunun cevabı şimdilik bizde yok.

Doğanın korunması için bütün insanların ortak çalışması gereklidir. Bu ortak çalışma ile birlikte gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabiliriz.

Dost kalın

Hoş geldiniz, Amacımız Farklı bakış açısı ile sizlere yol göstermek
...